Placi Furniruite Vasco Forest

placi furniruite

Placi Furniruite Vasco Forest

Placi Furniruite Vasco Forest

 

Placi Furniruite Vasco Forest are o continuitate constanta in distributia de materiale special destinate productiei de mobilier residential si commercial.

Un exemplu elocvent sunt placile furniruite cu furnir natural pentru industria producatoare de mobila de inalta calitate practica si estetica.

Avem in portofoliu nostrum (in stoc saiu la comanda) colectii speciale dedicate designerilor de interior si arhitectilor, cu peste 120 de tipuri de furnir natural si diferite baze support: MDF, PAL sau placaj.

Placi furniruite: sunt materiale innobilate, de folosinta pentru toate zonele în care sunt prevăzute standarde superioare de calitate si durabilitate.

Experienta de viata cat mai naturala se regaseste si in materialele folosite in aceasta industrie, fiind un trend tot mai accentuat in prezent; ne axam pe distributia de placi furniruite cu design special, create special noilor tendinte in design-ul de interior. Placile furniruite, innobilate cu furnir natural special selectat, creeaza o conexiune intre fascinatia rustica si sentimentele expresive.
Colectia noua de placi furniruite: va invitam sa explorati prin varietatea mare de placi furniruite cu furnir nobil si sa va lasati inspirati si fascinati de alternativele noi din aceasta colectie.
Placi furniruite, design special cu suport MDF, PAL sau placaj multistrat; placi standard, ignifuge sau acustice.
Placi furniruite cu baza suport din MDF/PAL/ Placaj:
Placile suport din MDF/PAL sau Placaj se furniruiesc pe ambele fete cu peste 100 tipuri de furnir din colectie.
Format standard 2800*2070
Grosimi: 4-30mm
Grosimea furnirului: 0.6/0.9/1.5mm

social position

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *