cherestea stejar vasco forest

Cherestea Stejar Vasco Forest

Cherestea Stejar Vasco Forest

 

Cherestea Stejar Vasco Forest: producator de cherestea uscata de stejar de peste 6 ani. Fabrica noastra este in inima Ardealului, in localitatea Halchiu, Judetul Brasov.
Producem cherestea uscata de stejar conform standardelor europene si nationale: debitam busteanul pentru a incepe procesul de zvantare naturala a lemnului (intre 1-6 luni).
Urmeaza procesul final de uscare asistat de sistemele informatice ale camerelor profesionale de uscare (capacitatea noastra fiind de 50 mc/ camera de uscare). Dupa finalizarea procesului de uscare urmeaza sortarea in functie de clasele de calitate si dimensiuni.
Debitare in stare verde la 30mm, 35mm si 55mm, facturare in 27 mm, 32mm si 50 mm, lungimi variabile (minim 1m), latimi variabile, tivit, semitivit sau netivit, fiecare piesa este masurata individual (lungime si latime) si notate valorile pe fiecare piesa – pentru verificare; se ofera bonificari explicite acolo unde este cazul; cheresteau se ambaleaza sub forma de palet, in functie de lungime si grosime; se eticheteaza fiecare palet.
Putem raspunde orcarei solicitari pentru achizitia de cherestea de stejar. Avem o echipa de specialisti foarte bine pregatiti, gata sa va ajute si sa va ofere suportul necesar pe toata perioada colaborarii. Avem parteneriate de lunga durata, bazate pe seriozitate si mentinerea unui serviciu de clienti de exceptie, si nu in ultimul rand, consecventa calitatii superioare pentru oferta de cherestea de stejar.
Ca si aplicatii in industria producatoare de mobilier residential si commercial din lemn masiv (cherestea stejar) mentionam:
Scari, usi, parchet, scaune, mese, blaturi de masa, canapele, banci, mobilier sportiv
Material nobil folosit in toate zonele în care sunt prevăzute standarde înalte de calitate, durabilitate, design special natural (lemn masiv uscat).

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *